Romantikus erdei szállás

Romantikus erdei szállás a vadonban

Mindegyik romantikus erdei szállás kínálatunk a saját természetes erdei részében fekszik. A magánélet és a magány érzését kínálja; akár velünk tart egy rövid hétvégi szünetre, vagy egy hét nyaralásra. A küszöbön lévő vadvilág közelebb visz a természethez, míg az elegáns kialakítás és a modern létesítmények biztosítják, hogy tökéletes bázissal rendelkezzen, ahol felfedezheti az erdőt nyaralása alatt.

A kijelentkezés és a bejelentkezés között eltelt idő alatt alaposan ki tudjuk takarítani a szállásokat és általános területeit. Ezt továbbra is fontosnak tartjuk, ezért lehet csak 15 órától elfoglalni a szálláshelyeket.

Romantikus erdei szállás a vadonban

Valamennyi hálószobánk legfeljebb két fő elszállásolására alkalmas, a páholyokban kétszemélyes és két különálló ágy található. Foglaláskor ellenőrizze az adott szálláshely alaprajzát.

A párok kedvence, a romantikus erdei szállás, melyek praktikusak és népszerűek. Mindegyik elegáns belső terekkel és nyitott terű nappalival rendelkezik, tartós bútorokkal, amelyeket mindenféle formájú és méretű családot figyelembe véve terveztek. Megadja az összes alapvető dolgot, többek között:

  • mosogatógép és tabletta;
  • vízforraló;
  • mikrohullámú sütő;
  • hűtő és fagyasztó hely;
  • négy főzőlap és sütő;
  • törölközők;
  • LCD televízió;
  • saját terasz és grillező.

Klasszikus páholy, nincs kompromisszum a minőségben, a térben vagy a kényelemben. Tökéletesek azoknak a családoknak, akik otthonról keresik az alapot az erdőben.

Számunkra továbbra is olyan fontos, mint valaha, hogy a szállás tiszta, higiénikus és biztonságos. Tehát továbbra is alaposan kitakarítjuk az összes apartmant és általános területet, mielőtt megérkezünk a faluba. A házból való kijelentkezés és az új vendégek bejelentkezése közötti rés segít nekünk ebben.

A legmagasabb higiénia fenntartása érdekében eltávolítottuk a házban lévő felesleges elemeket is, például a piperecikkeket és a prospektusokat. A kréta szintén nem biztosított szállásainkon. Ha szünetben szeretné használni a táblát, kérjük, hozza magával a sajátját, vagy vásároljon egyet a ParcMarket on faluban.