Építési projektek

Építési projektek

Mivel az építési projektek egyre összetettebbé váltak, az építkezés biztonságának és őrzésének követelményei is folyamatosan nőttek. Már nem elegendő feltenni egy táblát, amelyen a „Szülők felelősek a gyermekeikért” felirat található, és minden éjjel valakit elküldünk a helyszínen. Az éjjeli vagyonvédelem mellett a General Safety nappal is az építkezés védelmét biztosítja: A gépek és berendezések, valamint az alkalmazottak védelmét szolgáló szolgáltatásokkal.

Minden képesítési szintű biztonsági személyzet ellátása

Manapság az építkezések biztonsági személyzetének sokféle munkát kell elvégeznie. Figyelemmel kíséri az alkalmazottak biztonsági előírások betartását, megakadályozza a gyermekek és felnőttek illetéktelen hozzáférését, és szigorú ellenőrzésekkel megakadályozza a lopásokat. Minden munkához megfelelő személyzet áll rendelkezésünkre.

Kutyás őrök az építési projekteken

A legtöbb esetben az építkezések viszonylag összetettek, és az akadályok ellenére viszonylag könnyen megközelíthetők kívülről. Azok, akik építőanyagokat vagy berendezéseket akarnak ellopni, vagy befejezetlen ingatlanokat rongálnak meg, sok helyet találnak rejtőzködésre. Ezért alkalmazunk az építési projektek területén képzett kutyavezetőket és őrző kutyákat.

Biztonsági őrvezérlő rendszerek, rádióberendezések

Annak érdekében, hogy megnyugodhasson arról, hogy a megegyezés szerint védjük az építkezést, biztonsági őr ellenőrzési rendszert használunk. Így zökkenőmentesen dokumentálhatjuk cselekedeteinket. Minden biztonsági őrünk folyamatosan hordozza rádióberendezéseit, hogy azonnal kapcsolatba léphessenek és megerősítést kérhessenek, ha a megfigyelés gyanús tevékenységeket tár fel.

Hozzáférési konténerek

Nagy építkezéseken különösen nehéz áttekinteni az engedélyezett személyzetet. A hozzáférési konténerek megkönnyítik ezt a feladatot azáltal, hogy az építkezésbe belépő összes személynek fel kell mutatnia személyi igazolványát és be kell bizonyítania a hozzáférési jogát. Bárki, aki be akar lépni az építkezésbe, át kell haladnia rajta.

Az épületeknek a betörés, a célzott szabotázs vagy a rongálás által okozott kár pénzbe kerül – de elsősorban sok időbe is. Természetesen biztosítható az ilyen károk ellen, de sokkal könnyebb megelőzni. Az General vagyonvédelem hatékonyan és szakszerűen védi a magán- és kereskedelmi tulajdonokat vagy a gyár helyiségeit. Sok potenciális bűncselekményt pusztítunk el egyszerűen elrettentéssel. Ezen a területen végzett tevékenységünk a helyszínen történő részletes felméréssel is kezdődik. Ennek okán azonosítani tudjuk a gyenge pontokat és megfelelő védelmi intézkedéseket dolgozzunk ki. A modern biztonsági technológia a személyzet célzott felhasználásával kombinálva professzionális vagyonvédelmet nyújt – és ezt a legtöbb biztosító társaság alacsonyabb díjakkal jutalmazza.